luni, 14 decembrie 2009

Sa mai gandim,ori ba?

Viata asta e foarte complexa si complicata de cele mai multe ori. Uneori noi suntem cei care ne-o complicam, alteori au grija altii sa ne-o complice, iar rareori pare ca totul e limpede si simplu si stim calea pe care o avem de urmat.
Se spune ca 'Fericiti sunt cei saraci cu duhul!'. Nu eram convinsa ca acest proverb chiar oglindeste realitatea,insa,in ultima vreme,am inceput sa ii dau dreptate. Cu cat intelegi mai multe despre tine si despre lume in general, cu cat vrei sa fi mai profund, sa faci totul ca un profesionist, cu atat esti mai dezamagit si mai frustrat.
Ma uitam la nepotul meu de 1an si 7luni care e foarte usor de multumit,dar pe zi ce trece intelege tot mai multe lucruri din jurul lui si nu mai poti sa-l prostesti cu"gata,nu mai e!".
Si crestem,ne maturizam si analizam...si analizam!Si incepe sa nu ne convina ba una ,ba alta!Si io-te cum devenim noi nefericiti si ganditori....
Ma las de gandit de maine!Am zis:)

2 comentarii:

Anca G. spunea...

Subscriu - ba!:))

cell61 spunea...

Am încercat și eu faza, e destul de ok, până te lovește realitatea de zi cu zi. Și atunci trebuie să-ți pui din nou mintea la treabă, n-ai ce face...

Să-ți trăiască nepotul, să crească mare! ;)

analythics