vineri, 18 septembrie 2009

Diferente si asemanari.. ?

OK.. Articol scris la repezeala, e 6 dimineata.. trebuie sa plec la munca..
Este primul meu articol, de pe acest blog ma refer.. si am o intrebare pentru citaretii de zi cu zi, saptamana cu saptamana si toate cele.. De unde atatea probleme asa dintr-o data? Intrebarea asta imi da muuulte dureri de cap!
Ce are domnisoara sau domnisorul din imagine si nu avem noi.. toti oamenii? Inteleg.. animalele nu gandesc la fel de logic ca si oamenii, dar totusi.. caprita aceasta, cu toate ca nu are un pc cu legatura la net, un mobil, tv cu ecran plat.. ea e fericita! Isi traieste viata echilibrat si face exact ce vrea, cat vrea.. de ce?
O singura chestie are in plus: respectul meu si al tuturor celor ce-si pun intrebarea asta.. Oare?
Si ar mai fi o chestie.. ea stie exact cat trebuie sa stie.. normal, curiozitatea ei este ca si a noastra.. sacaitoare uneori, insa este capabila sa-si dea raspunsuri la posibilele ei intrebari.. Noi putem raspunde la putine din curiozitatea noastra, la cele mai multe folosind google, relaxati in fata monitorului..
In fine.. deviez de la subiect si mi-e foame..
Tema pana la urmatorul articol (daca va mai fi vreunul): Ce intrebare ti-ai pune tu, daca ai avea dreptul doar la una singura.. si atat?
Ah.. si ati auzit de localitatea Vadu?

articol scris de El

3 comentarii:

hajari/copilu spunea...

si de raspuns cine-mi va raspunde?
in fine...
pana cand vom merge pe linie continua?pana cand va exista un maine si cand vom face cale intoarsa?

Zad spunea...

cred ca am ajuns cam tarziu dar totusi pot macar sa incerc sa raspun: Pentru ce e singura si nu are nevoie de "prieteni" care sa-i faca viata un calvar...si eu m-as simti la fel daca pe o raza de cativa kilometri nu ar mai fi nimeni ca mine... dar probabil raspunsul e doar pentru mine pentru ca imi place singuratatea...pentru cei disperati dupa cat mai multi prieteni nu stiu sa le raspund :D

Dupa ce m-am gandit mai putin de o secunda am gasit si intrebarea la care am dreptul: Cand vine apocalipsa?

hajari/copilu spunea...

JokeBox.. dupa parerea mea cei ce sunt disperati dupa multi prieteni, prefera cantitatea in locul calitatii.. in fine, si eu sunt de aceeasi parere, insa nu si la domeniul asta:)

in fine.. cand vine apocalipsa?

Cand o sa vrea Dumnezeu.. niciun calcul, nimeni si nimic nu ma poate contrazice :)

analythics