duminică, 7 februarie 2010

prapastii inaltatoare...


Pierd notiunea timpului cand sunt cu tine si o regasesc cand ma trezesc iar singura!
Ajung singura sa realizez lucruri care de fel nu as fi reusit fara un ajutor si ma pierd in lucruri marunte cazand intr-o stare de dezamagire cumplita!
De ce depind de tine,de ce fericirea mea e in mainile tale?cine ti-a dat-o?
Uneori imi vine sa fug de tine sa nu te vad,caci vreau sa fiu libera!sa-mi stapanesc eu trairile, nu tu!
Dar nu pot, caci ma leaga totul si rad!Sunt fericita ca ma tii langa tine fara sa stii!
Si astept sa treaca timpul sa te vad iar,sa-mi iei iar mintile si sa te joci cu ele,sa-mi prinzi visele si sa mi le trimiti inapoi pline de..tine!
Esti copilu' dincolo de toate si ma tem ca intr-o zi vom deveni atat de diferiti incat nimic nu ne va mai lega!oare iubirea e de ajuns sa tine aproape 2 suflete?
Cat timp eu imi voi cauta magia in galagia din oras tu te vei departa cat mai mult in salbaticia de sus pe care mi-o doresc si totusi unoeri o urasc pentru ca tu o iubesti atat de mult...
Vom gasi oare o magie cu muzica care sa ma vrajeasca pe mine in salbaticia ta?
vreau sa cred ca visele nu sunt doar ca sa-ti dea sperante desarte!

4 comentarii:

hajari/copilu spunea...

Vrei sa crezi asta? Atunci indeplineste-ti visele! Visele sunt niste sperante.. e adevarat, insa nu pomeni niciodata desarte dupa acest substantiv.. caci vezi tu, e o vorba veche.. o vorba atotcunoscuta: "Never say never". Stiu.. trebuia sa o zic in romana.. dar cred ca romanii au tradus-o doar..
O sa vezi, dupa saptamana ce o vei petrece acolo sus.. o sa-ti schimbi intr-u totul parerea despre salbaticie si ai sa vezi caci acolo traieste minoritatea.. si cand esti intr-o minoritate, mereu esti ocrotit fata de majoritate.. si, desi majoritatea e mai numeroasa (pleonasm intentionat) tu esti mai protejat decat un om din majoritate aflat intr-un buncar.. caci esti langa oameni ce au aceeasi pasiune si te iubesc pentru acest lucru.. tin la tine si te incurajeaza.. te inteleg, si se imprietenesc cu tine..
Sus traiesti un vis.. un vis ce devine realitate dar doar acolo.. aici e un vis.. un vis al tuturor:)
Ma enerveaza ca se face mare tam-tam pe la tv cand cineva moare rapus de vreo stanca, sau de vreo avalansa.. sau efectiv, moare din vina lui, caci a plecat neechipat la drum.. sunt 2-3 oameni pe luna ce mor pe munte, in comparatie cu sutele ce mor pe strazi in accidente de masini, calcati de tren sau mai stiu eu ce..
Te iubesc:)

hajari/copilu spunea...

totusi ar putea sa nu aiva asupra mea efectul la care te astepti ci din contra!

hajari/copilu spunea...

Eu nu ma astept la niciun efect.. de ce m-as astepta la vreunul? O sa-ti dai singura seama de rezultate.. Sa vezi 30 de oameni in toata firea cum se bucura la auzul unor cantece de chitara.. cum se prostesc, si intra intr-o lume de basm.. retraiesc sentimentele de alta data parca :) Si totul este cauzat de niste simple acorduri de chitara.. Ai sa vezi :) Te iubesc

realbadpisy spunea...

Dap imi este cunoscuta senzatia..atunci cand devi dependent de prezenta cuiva

analythics