vineri, 22 ianuarie 2010

Du-te-n Doamne iarta-ma Monica!!

Titlu ce te duce cu gandul la multe chestii.. ca si urarea "Muriti-ar capra", adresata lui Dorutu de catre un maaare artist al zilelor noastre!
Azi la munca mi-ai facut cu nervi bre! Stiu ca nu citesti articolul asta, insa daca o faci.. sa stii ca putin imi pasa!
Deci: Persoana mai stresaNTa decat tine, rar ti-e dat sa vezi.. tu cauti motiv de cearta oricui! Vii la mine, te dai super desteapta fara sa demonstrezi nimic.. pleci cu coada intre picioare, mai vi din nou, a 2-a oara.. si a 3-a oara iarasi.. Pai frate! Cum sa nu te bat? Vai de capu lu barbatutu! Il compatimesc! Imi zici mie ca am gresit nu stiu ce chestii.. iti zic: "OK, nicio problema, bine ca mi-ai zis, o sa refac totul!".. nu, nu ai fost multumita pana nu mi-ai futut intr-adevaratul sens al cuvantului ziua.. (scuzati expresia).. ei bine, macar am o satisfactie: am reusit sa te fac sa pleci super super nervoasa.. indiferenta mea, uneori face minuni.. miserupismul dat de catre mama natura.. :D

ARTICOL SCRIS LA NERVI:)

5 comentarii:

cell61 spunea...

No, să-ţi fie de bine! ;)

hajari/copilu spunea...

Multumesc:)

Geocer spunea...

Un copil n-ar trebui sa se enerveze asa de rau !

anonim spunea...

ce e asta?

hajari/copilu spunea...

Eh.. sunt rac:) Adun, adun, adun, sunt calm.. si temporar mai scot cate-o perla de genu:) Psihologii il numesc blocaj emotional, insa eu incerc sa evit reactiile acelea.. spontane:)
Sunt oameni ce ucid in timpul unui blocaj emotional.. eu ma manifest prin cuvinte si prin indiferenta..

analythics