marți, 12 ianuarie 2010

Ce e dansul?


Conform dex-ului, dansul este un "ansamblu de mișcări ritmice, variate ale corpului omenesc, executate în ritmul unei melodii și având caracter religios, de artă sau de divertisment."
Referindu-ne la mica noastra disputa de pe ringul de dans, in apararea mea spun: incercam o figura noua! Tie nu ti-a placut, si ai reactionat intr-un fel destul de ciudat mie. Hmm.. ok! nu ma pricep la dans.. dar trebuie sa te pricepi la dans? Dansul nu inseamna relaxare? Cel putin asa vad eu!:) Am dansat cu multe tipe.. la viata mea.. unora le facea placere altora ma gandesc ca nu (sa danseze). Eu m-am distrat mereu. Pe chestia de sambata seara vreau sa inchei oarecum orice colaborare de-a noastra pe ring. Poate, candva, un vals scurt.. ce sper ca va iesi cum vrei tu, si nu te vei supara.. pana atunci sper sa nu..
M-am enervat asa de tare.. mai intai a fost muzica, apoi dansul.. asta e cert. Nu toti sunt pasionati de chestia asta, ci mai sunt d-astia ca mine care danseaza super ocazional.. dansul e pasiunea ta, si ti-o respect, cum si tu imi respecti pasiunea mea pentru munte. Cum eu merg pe munte mai des, poti si tu dansa mai des.. cum eu merg pe munte cu altii, poti dansa si tu cu altele.. sau altii.. voi incerca sa merg pe incredere..
Cam atat si cu dansu asta..
ah: si nu vreau sa invat sa dansez. Nu vreau sa dansez dupa placul altora. Si aia ce-au inventat stilurile de dans, tot oameni erau.. ei au dansat intr-un fel si acum hop top tre sa facem toti la fel? Sa fim seriosi! Decat ca ei, mai bine deloc:) (aici intervin, ca si prin alte situatii, micile exceptii!)
Acum o intrebare generala.. pentru cititorii de rand, cum sunt si eu la randu-mi dupa ce voi apasa publicati postare: stii sa dansezi conformist?

7 comentarii:

hajari/copilu spunea...

ce bine ne potrivim!

Anca G. spunea...

Stiu sa ma misc pe ritm..dar orice fel de categorisire a miscarilor in genuri de tipul hip/hop, vals vienez sau mai stiu eu care, imi e total straina..
In schimb, ma pricep la datul din cap:D

iuliana spunea...

la chestia cu datu din cap ma incadrez si eu:))

hajari/copilu spunea...

pentru bobo si sunetul mai tare: nu sunt singur pe pamant:) bine.. eu mai greu cu datul din cap avand in vedere lungimea parului.. insa cam pe principiul ala merg si eu.. daca e vreun pas de dans ce-l respect.. este acela dictat de.. urechea mea.. care nu cred ca e muzicala:)

cell61 spunea...

Eu dansez de toate. Mă distrez de nu mai pot. Şi alţii se distrează cu mine. Sau de mine, niciodată nu ştiu.

Un singur lucru nu dansez, că le urăsc: manele.

hajari/copilu spunea...

cell61: buna treaba cu: ceilalti se distreaza de mine:) adica.. se aplica si in cazul unor persoane.. de fata, sa spunem asa! He he:)

Geocer spunea...

Dansez si eu, dar mult mai putin si mai prost decat mi-as dori.
Si epntru ca tot am ajuns din nou pe la tine, mi-am amintit sa te trec la blogroll pe noul meu domeniu, in acelasi timp rugandu-te sa ma stergi si sa ma adaugi din nou la blogroll-ul tau ca sa se actualizeze feed-ul (sa apara ultimul articol pe care l-am scris).

analythics