miercuri, 21 octombrie 2009

De fiecare data cand..

Plec dimineata la munca, atunci cand ajung la parter am impresia ca sunt la etajul 1.. dar de fiecare data, fara exceptie :)
Mereu desfac o bomboana mentolata imediat ce trec strada, si arunc ambalajul la cosul de gunoi de langa ziare.. mereu fac asta..
In fiecare dimineata, ma depaseste acelasi BMW obosit, ce face la stanga, si un renault twingo ce merge spre oras, aparent..
Stau in statie, si astept 17 (in fiecare dimineata, acelasi loc, aceeasi ora.. cu mici exceptii) prin fata ochilor trece acelasi trabant verde, cu o tipa in el.. mereu cand trece prin fata statiei schimba viteza..
Mereu cand urc intr-un autobusul ma gandesc sa fac blatul.. si de multe ori imi reuseste..
De fiecare data cand ajung la munca, intru in birou, iar Alex ma intampina cu: ooo.. domnu Director :)
De fiecare data cand esti doar tu cu un tip, ma gandesc la o gramada de chestii.. situatii si nu am pace..
Aproape de fiecare data cand merg la Hard Discount imi cumpar o cafea cu lapte.. si zahar mult.. ce costa 70 de bani.. de putine ori am 70 de bani marunt, si deseori trebuie sa caut pe la x si pe la y :)
De fiecare data cand beau cafeaua singur ma simt linistit.. ma uit la cei din jur si sunt fericit.. visez o gramada de chestii cu ochii deschisi..

Cam atatea de fiecare data cand imi amintesc eu.. cateva de fiecare data cand din viata banala a unui om.. la fel de banal..
Daca o sa-mi mai amintesc, le public si pe acelea..
De fiecare data cand inchei un articol de blog, ma gandesc sa pun: "Toate cele bune" :)
publicat de EL

5 comentarii:

hajari/copilu spunea...

de tine depinde ca viata sa nu devina un film pus pe repeat..
apropo de asta uite-te la filmul ziua cartitei!
toate cele bune!

hajari/copilu spunea...

mda.. si iar acel final de articol.. final de final..
COMMENT PUBLICAT DE EL

BeBe^^ spunea...

Pe mine ma sperie banalul. Nici nu vreau sa stiu daca o persoana trece pe langa mine in fiecare dimineata. Draguta postare oricum. Spirit de observatie ce sa mai? :))

hajari/copilu spunea...

Creatsa.. nu este vorba de spiritul de observatie, si nu sunt un tip monoton.. insa efectiv, lucrurile astea se intampla, caci.. usor usor intru in banal.. desi sunt genul de om ca-n yes man.. desi toate acelea.. simt cum banalul ma cuprinde.. si as vrea sa plec chiar maine.. chiar maine mi-as face bagajul si as pleca.. departe! nu conteaza unde, cat stau.. astea sunt detalii.. nu am bani in buzunar, dar sunt sanatos.. nu am voce dar totusi imi place sa cant:)) desi deocamdata fac ce vreau.. simt ca aceasta etapa nu va mai dura mult.. va intra in:"eheee.. pe vremea mea.. cand aveam eu 20 de ani.."

cell61 spunea...

Monotonia surprinsă în toată splendoarea ei. Fain, mi-a plăcut :)

Toate bune! ;)

analythics